Massage

Je bent op zoek naar een fijne masseur, omdat je op zoek bent naar ontspanning en rust, en wil genieten van een heerlijke massage. Of je hebt bepaalde klachten waar massage je bij kan helpen.

Gespannen schouders? Rug- en nekklachten? Een druk leven, met regelmatig hoofdpijn? Slaapproblemen? Spanning in je benen?

Ik masseer je met aandacht, je zult ervaren hoe fijn en ontspannend het is om op die manier aangeraakt te worden. Je komt weer meer met je lichaam in contact zodat klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.

 

Twee soorten massage: Klassieke massage en Shiatsu

Voel hoe mijn warme handen je ritmisch masseren, en met zachte olie over je huid glijden. Je spieren ontspannen, je hoofd wordt leger. Je hoeft je alleen maar over te geven aan de massage, en je ligt heerlijk ontspannen te genieten op de verwarmde massagetafel…  Dit is ontspanningsmassage, of Klassieke massage. Ik gebruik daarbij diverse technieken. Je kunt bijv. ook een hotstone massage boeken als ontspanningsmassage.
Heb jij ook zin in zo’n fijne massage?

Bij Shiatsu werk ik niet met olie, en hou je gewoon je kleren aan. Je ligt op een zachte dikke mat. Shiatsu is gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde, en werkt met je energiebanen of meridianen. Je zult je soepeler en ontspannen voelen. Door middel van strekkingen en het behandelen van drukpunten en meridianen zal je energie makkelijker kunnen stromen. Een Shiatsu-behandeling zorgt niet alleen voor diepe ontspanning; het kan ook ingezet worden bij specifieke lichamelijke of psychische klachten.
Ben je benieuwd wat Shiatsu voor je kan doen? Kom het zelf ervaren!

 

Te weinig ontspanning

Stress en te weinig ont-spanning maakt dat de spanning ergens in je lichaam wordt vastgezet, en dit kan allerlei klachten veroorzaken. Uiteenlopend van hoofdpijn en migraine, slapeloosheid, tot darmklachten en zelfs ernstige ziekten als hartklachten. Het is belangrijk om je weer bewust te worden van je lichaam, om te voelen waar en wanneer je spanning vasthoudt. Want dan kun je ook leren om het los te laten, en zul je weer beter in je vel komen te zitten – letterlijk en figuurlijk.

Geef je over aan mijn massage en geniet van de ontspanning!

Verdriet, rouw, depressie

Massage helpt niet alleen bij lichamelijke klachten maar kan ook helpen bij onrust of verdriet, burn-out of emotionele problemen. Een massage die met aandacht wordt gegeven, zorgt dat jij ook weer aandacht voor jezelf krijgt.
Zodat je weer meer in contact komt met jezelf, meer ontspant en daardoor ook meer rust in je hoofd krijgt.

Dat wil jij toch ook?

(Tip: klik hier om over de combi Coaching en Massage te lezen).

Is massage altijd goed?

Ook als je onder behandeling bent voor bijv. hartklachten, Parkinson of een andere ziekte, kan een massage heel fijn zijn. Maar overleg wel eerst met je behandelend arts over jouw specifieke situatie.

Wanneer is massage niet goed?
– als je koorts hebt
– als je een besmettelijke ziekte hebt
– als je een transplantatie hebt ondergaan

Heb je bepaalde gebieden waar een probleem zit (bijv. spataderen)? Dan kan de massage uiteraard aangepast worden. Dat bespreken we tijdens het intakegesprek. We overleggen ook welk soort massage (klassiek of shiatsu) je het meeste aanspreekt of het meest geschikt is voor jou op dat moment.

Heb je vragen of twijfel je of massage in jouw omstandigheden wel goed is? Neem gerust even contact op, dan bespreken we het samen.

Tarieven

Voor alle vormen van massage (Klassiek of Shiatsu) reken ik hetzelfde tarief.
Want jij wilt gewoon een heerlijke massage, en er verder niet over na hoeven denken, toch?

Een heel uur,  Klassieke massage of Shiatsu:  69,-
Een half uur,   Klassieke massage of Shiatsu:  47,-
Intake: 25,-

Kom genieten, natuurlijk ontspannen!

Wat anderen zeggen over mijn massage

 

Nicole:  “Vandaag een heerlijke klassieke massage gehad van Willeke. Ik heb na een intensieve werkweek mijzelf dit cadeau gedaan en het bleek een goede keuze! Ze nam de tijd voor een persoonlijk gesprek en daarna mocht ik op de verwarmde tafel gaan liggen.

De massage was prettig, met fijne variaties en aandacht voor mijn lijf. Ik kwam volledig tot ontspanning.
Als ik in de buurt zou wonen was ik zeker vaker gegaan!

Akkeliene:  “Voor een heerlijke ontspanningsmassage ben je bij Willeke in goede handen, ik zou iedereen van harte aanbevelen om gebruik te maken van haar diensten! Daarnaast heeft ze een erg mooie werkruimte op een toplocatie.”

Isabella:  “Mijn schouders waren erg gespannen. Na de lekkere massage van Willeke voelt mijn hele rug lekker en ontspannen. Ik heb van de vertrouwde atmosfeer genoten. Dankjewel. Ik kom zeker weer.”

Harrie:  “Een echte professional. Ze weet de pijnpunten zonder aanwijzing te vinden en te behandelen. Hele aangename sfeer op een prachtige landelijke lokatie.”

Joost:  “Hoe moegestreden of gespannen ik de praktijk binnenwandel maakt niet zo heel veel uit. De ontvangst is altijd hartelijk en rust biedend. Even ‘landen’ met een kopje thee en een paar gerichte vragen. Daarna een uur lang professioneel, zorgvuldig, respectvol onderhanden werk. Resultaat: hernieuwd goed in mijn vel;  ontspannen, de harmonie tussen lichaam en geest hersteld. Dankbaar!

Massage & Coaching Nij Beets   |   Copyright 2024

Klik op de knop om te appen